error_reporting(0); Donacije – Društvo Namesto pike vejica

DONACIJE

Z izpolnjevanjem našega poslanstva, vsem otrokom omogočiti napredek, zasledujemo cilj pridobivanja donacij za zagotavljanje čim večjega števila nevrofizioterapij in nakup različnih medicinskih pripomočkov našim članom. Pri tem nam lahko pomagate na več načinov:

NAKAZILO NA TRR

Vašo donacijo lahko nakažete neposredno na naš transakcijski račun s spodnjimi podatki:

Društvo Namesto pike vejica, Borštnikova ulica 95, 2000 Maribor

TRR št.: SI56 6100 0002 1996 746, odprt pri Delavska hranilnica d.d.

koda namena: CHAR, namen: donacija, sklic: SI00 in datum nakazila (npr. 11062022).

SMS DONACIJE

Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo VEJICA5 na številko 1919 ali skenirajte QR kodo in prispevali boste 5 EUR za plačilo nevrofizioterapevtskih obravnav za otroke s posebnimi potrebami.*

Vsak evro šteje za nove vejice na naši poti. Iskrena hvala!

*Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma SlovenijeTelemacha, A1 in T-2. Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na povezavi pri posameznem ponudniku mobilnih storitev.

VEJICA5

ZBIRANJE STAREGA PAPIRJA

Društvo Namesto pike vejica ima sklenjeno pogodbo za odkup starega papirja s podjetjem Dinos d.o.o. Zbran papir lahko oddate na katerikoli njihovi lokaciji po Sloveniji in ob oddaji navedete, da je papir namenjen za Društvo Namesto pike vejica.

Če imate večje količine starega papirja in ga ne morete sami odpeljati na Dinos, nas lahko obvestite na namesto.vejica@gmail.com in bomo odvoz uredili mi.