PRAVILNIK O ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKIH

Upravljavec osebnih podatkov
Spletno stran www.namestopikevejica.si in osebne podatke, ki se obdelujejo v skladu s tem pravilnikom, upravlja Društvo za pomoč osebam z motnjami v razvoju Namesto pike vejica, Borštnikova ulica 95, 2000 Maribor.
Komentarji
Na spletni strani www.namestopikevejica.si so komentarji onemogočeni.
Kontaktni obrazec
Spletna stran www.namestopikevejica.si uporablja vtičnik Contact Form 7, ki omogoča, da obiskovalci spletne strani stopijo v kontakt z Društvom Namesto pike vejica. Sporočilo se pošlje kot e-poštno sporočilo na elektronski naslov Društva Namesto pike vejica. Informacije, ki jih obiskovalec spletne strani pošlje, so:
Ime in priimek
Elektronski naslov
Ti podatki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo in jih uporabljamo izključno za čas posredovanja informacij, podatkov pa v nobenem primeru ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam.
Društvo Namesto pike vejica spoštuje vašo zasebnost in je zavezano, da pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravna skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.
Piškotki
Piškotki so majhne datoteke, namenjene shranjevanju internetnih nastavitev. Piškotek se preko brskalnika prenese k obiskovalcu spletne strani med prvim obiskom in omogoči, da ob naslednjem obisku spletna stran prepozna uporabnika in prilagodi prikazano vsebino. Piškotki si lahko zapomnijo vaše nastavitve in naredijo prikazano vsebino bolj ustrezno vašim interesom in potrebam.
Spletna stran www.namestopikevejica.si uporablja naslednje piškotke:
charity_is_hope_retina
PH_HPXY_CHECK
Kako odstraniti piškotke?
Če obiskovalec spletne strani ne želi, da se piškotki shranjujejo na njegov računalnik, jih lahko omeji ali odstrani v nastavitvah svojega brskalnika. Zaradi tega bo delovanje spletne strani www.namestopikevejica.si morda okrnjeno.
Vsebina z drugih spletnih strani
Vsebine na spletni strani www.namestopikevejica.si lahko vsebujejo povezave ali vdelano vsebino drugih spletnih strani in ponudnikov, ki imajo svojo politiko varovanja zasebnosti. Te strani lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, na kar Društvo Namesto pike vejica nima vpliva in ne prevzema nikakršne odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.
Kako dolgo hranimo vaše podatke?
Osebni podatki, posredovani preko kontaktnega obrazca na www.namestopikevejica.si, se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani.
Vaše pravice
V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa (pozabe), pravico do prenosljivosti, pravico zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov in pravico do ugovora. Pregled podatkov lahko kadar koli zahtevate s sporočilom na e-poštni naslov namesto.vejica@gmail.com.
Če menite, da so kršene vaše pravice ali predpisi o varstvu osebnih podatkov, se lahko pritožite pristojnemu državnemu organu: Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije (Zaloška 59, 1000 Ljubljana, telefon: 01 230 97 30, faks: 01 230 97 78, e-naslov: gp.ip@ip-rs.si).
Kako varujemo vaše osebne podatke?
Preko kontaktnega obrazca nam posredujete le relevantne informacije in vsebine. V obrazec ne vpisujte podatkov, ki bi lahko bili predmet spletne zlorabe. Spletna stran www.namestopikevejica.si gostuje na varnem spletnem strežniku in je predmet rednega varnostnega pregleda.
Dodatne informacije in kontakt
Za več informacij o politiki zasebnosti spletne strani www.namestopikevejica.si nam lahko pišete na e-poštni naslov namesto.vejica@gmail.com.
Društvo Namesto pike vejica si pridržuje pravico do spremembe tega pravilnika. Vsaka sprememba bo objavljena na spletni strani www.namestopikevejica.si.

Pomakni se na vrh